No en tot, que encara mai m'ha tocat l'Euromillón, ni la loteria de Nadal. Però bé, estic segura que tot arribarà...
Tinc sort perquè m'agrada fer pastissos i m'agrada menjar-me'ls tot i que el meu cul no hi estigui conforme, tot s'ha de dir.
Tinc sort perquè prefereixo les coses senzilles i sense massa complicacions.
Tinc sort perquè només amb ous, farina i sucre es pot fer un dels pastissos més bons que podem menjar per berenar.
Però sobretot tinc sort perquè sé qui és la persona que fa el pa de pessic més espectacular de tot el món.
I si encara és possible tenir més sort, doncs la tinc perquè aquesta persona ha compartit amb mi la seva experiència.
És tot un honor explicar-vos com es fa el pa de pessic de la #Teresa.
I si encara és possible tenir més sort, doncs la tinc perquè aquesta persona ha compartit amb mi la seva experiència.
És tot un honor explicar-vos com es fa el pa de pessic de la #Teresa.
(us ho escric tal i com ella m'ho va escriure a mi)
"Encendre el forn fins a 200ºC.
150 g de farina
150 g de sucre
6 ous
1 culleradeta de Royal (llevat químic)
Enfarinar el motlle.
De la farina treure'n dues cullerades i afegir-hi dues cullerades de Maizena.
Tamisar la farina i barrejar-la amb el llevat.
Separar el rovell de les clares.
Batre els rovells i barrejar-los amb el sucre, molt, molt i molt fins que quedi blanquinós.
Barrejar la farina amb els rovells i el sucre fins que quedi molt ben barrejat.
Muntar les clares molt dures.
Barrejar-ho tot incorporant les clares molt a poc a poc de forma que no quedi enganxat al fons del bol.
Posar-ho en el motlle.
Mirar l'hora!
Posar-ho a dins del forn i rebaixar-lo a 170ºC, tenir-ho entre 35 i 40 minuts.
Punxar per veure si està cuit.
I bona sort! "
NOTA: el pa de pessic de la foto és un dels meus intents.
Que vagi de gust!
Té una pinta celestial!!! Una abraçada!
ResponSuprimeixRealment on es posi un pa de pessic que es deixin estar tots els cakes del món! ;)
ResponSuprimeixAcabo de descobrir el teu bloc, m'ho he passat la mar de bé xafardejant-lo!
Petonets
Sandra
L'autor ha suprimit aquest comentari.
SuprimeixÉs el millor. Boníssim, a mi em costa agafar el punt. Em queda poc flonjo
ResponSuprimeixHi ha una coseta al meu bloc per tu...
ResponSuprimeixhttp://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html
Ja l'hem fet i boníssim!!! Però li hem afegit xocolata ratllada
ResponSuprimeixL'Aurora em va informar del blog. L'he provat i ha quedat estupendo ¡¡¡¡
Suprimeix