CAPÍTOLS (índex de receptes)


MAGDALENES I CUPCAKES:
1. Trufa amb pastisset de taronja (Capítol 1)
2. Magdalenes de xocolata (Capítol 4)
3. Cupcakes de maduixes amb nata (Capítol 5)
4. Magdalenes de canyella i llimona (Capítol 15) 
5. Magdalenes amb mel i iogurt (Capítol 20)
6. Cupcakes de vainilla amb xocolata (Capítol 23)
7. Muffins de xocolata (Capítol 25) 
8. Cupcakes de vainilla amb crema pastissera (Capítol 31)

COQUES, BRIOIXERIA i ALTRES DOLÇOS:
1. Donuts (Capítol 2)
2. Coca de forner (Capítol 3)
3. Pa de cacau amb crema de xocolata (Capítol 7)
4. Broquetes de tot cor (Capítol 9)
5. Mini sandvitx de merenga amb lemond curd (Capítol 13)
6. Panellets (Capítol 24)
7. Brownie de xocolata blanca (Capítol 29)
8. Bunyols de vent (Capítol 33)



GALETES:
1. Galetes de xocolata amb Nutella (Capítol 6)
2. Cookies (Capítol 14) 
3. Galetes de taronja (Capítol 21) 
4. Galetes de Nutella (Capítol 26)
5. Galetes d'ametlla (Capítol 27)


PASTISSOS:
1. Pa de pessic (Capítol 8)
2. Pastís de cucurutxo de trufa (Capítol 10)
3. Sacher (Capítol 11)
4. Pastís de cireres (Capítol 12)
5. Cóc ràpid (Capítol 16)
6. Plum cake de taronja amb nous (Capítol 19) 
7. Pastís de poma (Capítol 28) 
8. Cóc de xocolata (Capítol 30)

VARIS:
1. Mousse de xocolata (Capítol 17)
2. Gelat d'albercoc (Capítol 18)
3. Crema pastissera (Capítol 22) 
4. Pa fàcil (Capítol 32)