Per explicar-vos perquè al Camp de Tarragona els estius comencen l'1 de juny us podria dir que entre Valls i Montblanc hi ha un petit poble amb quatre cases, una església i un restaurant. Que en aquest restaurant hi serveixen gintònics de calma i tranquil.litat, que si us hi voleu menjar un entrepà haureu de seure sobre palets de fusta (no patiu que hi ha coixins) i que si us voleu relaxar podeu fer un sopar llarg amb forquilla i ganivet. Podria dir-vos també que, en aquest petit lloc, des de l'1 de juny tots els vespres són vespres de divendres i totes les nits són nits de festa major. Potser us podria recomanar visitar el blog d'aquest restaurant o la seva pàgina del Facebook, però ni amb això ni amb totes les paraules que pugui escriure no crec que poguéssiu acabar d'entendre perquè cada any a casa nostra l'estiu comença l'1 de juny, quan aquest restaurant torna a obrir les portes. Per tant no em queda més remei que convidar-vos a comprovar per vosaltres mateixos que és possible oblidar-se per unes hores de les preocupacions i gaudir de tot el que ens ofereix el #ganxodestiu.
Podeu recordar com es feia aquí.
INGREDIENTS pel pastís de cucurutxo de trufa
PEL PASTÍS (pa de pessic):
4 ous grossos
120 g de farina
120 g de sucre llustre
1/2 sobre de llevat químic (Royal)
un cucurutxo
xips de xocolata per decorar
PER LA TRUFA:
100g de xocolata
100 g de nata per muntar
PREPARACIÓ del pastís de cucurutxo de trufa
PASTÍS:
1: Batem el sucre amb els rovells dels ous fins que quedi una mescla blanquinosa.
2: Hi afegim la farina i el llevat ben tamisats.
3: Muntem les clares dels ous a punt de neu i les incorporem a la mescla anterior amb molt de compte, procurant que no perdin volum.
4: Untem un motlle amb mantega i hi posem la massa del pastís.
5: Ho coem al forn a 180º durant uns 30 minuts. Un cop cuit el deixem refredar completament.
5: Ho coem al forn a 180º durant uns 30 minuts. Un cop cuit el deixem refredar completament.
TRUFA:
PASTÍS + TRUFA:
1: Tallem el pastís per la meitat i l'untem amb la trufa.
2: Els decorem amb la resta de la trufa, amb el cucurutxo i amb els xips de xocolata.
3: Ara sí, ja ens el podem menjar.
Que vagi de gust!
Aquest pastís amb barret té una pinta brutal! Una abraçada! I llàstima que ens quedi tan lluny el Camp de Tarragona que, si no, avui mateix anava a menjar un entrepà sobre palets encoixinats!
ResponEliminaFilla, cada dia ho fas millor. N'estic orgullosa i em cau la baba. MUAS!!!!
ResponElimina