Doncs què millor que una coca de forner de les de tota la vida per #superareldiumenge.
INGREDIENTS per dues coques petites
50g de llet a temperatura ambient
50 g d'aigua
25g d'oli
12g de llevat fresc
30g de sucre
200 g de farina
un raig d'anís
50 g d'aigua
25g d'oli
12g de llevat fresc
30g de sucre
200 g de farina
un raig d'anís
PREPARACIÓ de les dues coques petites
1: Barregem la llet, l'aigua i l'oli i hi desfem el llevat fresc.
2: Hi afegim el sucre i un raig d'anís al gust de qui s'hagi de menjar la coca.
3: Afegim la farina a poc a poc i ho anem amassant. És tipus massa de pa.
4: Fem una bola amb la massa i la deixem fermentar durant 1 hora aproximadament.
5: Amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) estirem la massa fins que tingui un gruix d'1 o 2 centímetres i la tornem a deixar reposar fins que dobli el seu volum (una 1/2 hora).
6: Untem la coca amb oli i hi tirem sucre per damunt.
7: Es cou al forn a 200ºC durant uns 10 o 12 minuts.
8: Quan la traiem del forn s'hi pot tirar un altre raig d'anís per sobre.
9: I una vegada fredes ja ens les podem menjar. És molt recomanable acompanyar la coca de forner amb una tassa de xocolata desfeta.
Que vagi de gust!
2: Hi afegim el sucre i un raig d'anís al gust de qui s'hagi de menjar la coca.
3: Afegim la farina a poc a poc i ho anem amassant. És tipus massa de pa.
4: Fem una bola amb la massa i la deixem fermentar durant 1 hora aproximadament.
5: Amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) estirem la massa fins que tingui un gruix d'1 o 2 centímetres i la tornem a deixar reposar fins que dobli el seu volum (una 1/2 hora).
6: Untem la coca amb oli i hi tirem sucre per damunt.
7: Es cou al forn a 200ºC durant uns 10 o 12 minuts.
8: Quan la traiem del forn s'hi pot tirar un altre raig d'anís per sobre.
9: I una vegada fredes ja ens les podem menjar. És molt recomanable acompanyar la coca de forner amb una tassa de xocolata desfeta.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
gràcies per arribar fins aquí!